KFK Cup 2019

Lørdag 31. August

Kristiansund Fotballklubb har gleden å invitere til fotballcup for barnefotballen på Kristiansund Stadion og KFK banen!

KFK Cup 2019

Kampoppsett finner du her.

Vi har slått sammen klassene J2010/J2011 og J2012/2013 pga få påmeldte lag.

Kamper spilles på Kristiansund Stadion og KFK-banen. Kun trenere og spillere på stadion, alle tilskuere på tribunen på Kristiansund Stadion.

5-er fotball og 3-er fotball spilles på KFK-banen. 7-er fotball spilles på stadion. Alle baner vil bli merket med banenummer.

CUPDISCO

Diskotek i KFK-lokalet kl. 1930-2130. Fra 3. til 7. klasse. Kiosk og konkurranser.
Inngang kr. 50,-

ANKOMST

Spillerregistering kan fylles ut på forhånd og leveres ved premiering. Lagmottak, betaling og registering av lag skjer ved eget telt som ligger ved KFK-hallen.

REGLEMENT

Kampene spilles etter Nordmøre fotballkrets sine anbefalinger for barnefotball (pressone, ekstra spiller når et lag leder med tre eller fem mål etc).

FORELDREFRI SONE

Vi oppfordrer tilskuere til stille seg på motsatt side av trenere og spillere.

BETALING

Lag som ikke har avtalt samlefaktura betaler påmeldingsavgiften til kontonummer før ankomst.

Innbetaling merkes navn på (laget, klasse, kontaktperson)

INNSAMLING AV KLÆR

A-lagets spiller Pa Ousman Jammeh samler inn klær til fattige barn og ungdommer i Gambia. På KFKCUP samler vi inn treningsklær, klær, sko og utstyr som sendes og distribueres til barn og familier i Gambia. Vi oppfordrer deltakere til å støtte prosjektet. «Det du ikke trenger lenger,
trenger de her»

PARKERING

Innkjøring fra Dalabukta og Hagelin, minibusser og busser kan parkere ved anlegget. Parkering for privatbiler ved Hagelin-området, Atlanten Ungdomsskole
og VGS, Kristiansund Videregående ved Braatt-hallen og Dalabrekka Skole. Vær varsom mot feilparkering i området.

Vel møtt til KFK Cup 2019!

Kamper

• Minimum 3-4 kamper pr lag.
  • 7’er kamper spilles på Kristiansund Stadion (kun trenere og spillere på stadion, alle tilskuere på tribunen)
  • 5’er og 3’er kamper spilles på KFK-banen.
  • Alle baner vil bli merket med banenummer.
  • 7’er kamper = 20 minutter
  • 5’er kamper = 15 minutter
  • 3’er kamper = 10 minutter
  • Vi forholder oss til reglementet til NFF for spill på små baner.

Påmelding

Påmelding skjer gjennom Profixio. Alternativ kan dere sende en samlet påmelding per. klubb med klasse, lagets navn, kontaktperson, telefon og e-post til kfk@kristiansundfk.no.

Meld på her

Betaling

Påmeldingen er ikke gyldig før påmeldingsavgiften er betalt. Avgiften er kr 1300 for 7'er og 5'er fotball og kr 700 for 3'er fotball. Det generes en faktura under påmeldingen.

Klasser, spillform og spilletid