KFK Cup 2022

Det blir ikke gjennomført cup i 2022 da det er så stort tilbud om cup'er for tiden. Det er mange arrangement som skal igang igjen etter pandemien og vi slutter opp om andre cup'er i denne omgangen da aktivitetsnivået er høyt i våre lag og aktiviteter ellers.

Kristiansund Fotballklubb gleder seg til å invitere barnefotballen til cup på Kristiansund Stadion og KFK banen ved neste korsvei!

Informasjon

Kamper spilles på Kristiansund Stadion og KFK-banen. Kun trenere og spillere på stadion, alle tilskuere på tribunen på Kristiansund Stadion.

5-er fotball og 3-er fotball spilles på KFK-banen. 7-er fotball spilles på stadion. Alle baner vil bli merket med banenummer.

CUPDISCO

Diskotek i KFK-lokalet kl. 1930-2130. Fra 3. til 7. klasse. Kiosk og konkurranser.
Inngang kr. 50,-

ANKOMST

Spillerregistering kan fylles ut på forhånd og leveres ved premiering. Lagmottak, betaling og registering av lag skjer ved eget telt som ligger ved KFK-hallen.

REGLEMENT

Kampene spilles etter Nordmøre fotballkrets sine anbefalinger for barnefotball (pressone, ekstra spiller når et lag leder med tre eller fem mål etc).

FORELDREFRI SONE

Vi oppfordrer tilskuere til stille seg på motsatt side av trenere og spillere.

BETALING

Lag som ikke har avtalt samlefaktura betaler påmeldingsavgiften til kontonummer før ankomst.

Innbetaling merkes navn på (laget, klasse, kontaktperson)

PARKERING

Innkjøring fra Dalabukta og Hagelin, minibusser og busser kan parkere ved anlegget. Parkering for privatbiler ved stor parkeringsplass øst for KFK banen.

Vel møtt til KFK Cup!

Kamper

• Minimum 3-4 kamper pr lag.
  • 7’er kamper spilles på Kristiansund Stadion (kun trenere og spillere på stadion, alle tilskuere på tribunen)
  • 5’er og 3’er kamper spilles på KFK-banen.
  • Alle baner vil bli merket med banenummer.
  • 7’er kamper = 20 minutter
  • 5’er kamper = 15 minutter
  • 3’er kamper = 10 minutter
  • Vi forholder oss til reglementet til NFF for spill på små baner.

Påmelding

Påmelding skjer gjennom Profixio. Alternativ kan dere sende en samlet påmelding per. klubb med klasse, lagets navn, kontaktperson, telefon og e-post til kfk@kristiansundfk.no.

Meld på her

Betaling

Påmeldingen er ikke gyldig før påmeldingsavgiften er betalt. Avgiften er kr 1300 for 7'er og 5'er fotball og kr 700 for 3'er fotball. Det generes en faktura under påmeldingen.

Klasser, spillform og spilletid

Inforrmasjon kommer